Nieuws   Zoeken 

Sonja's frisse Indiase rijstsalade
Ingredienten: (2 pers.):
175 gram basmati rijst
1 courgette
1 tomaat
1 ui
250 gram beenham met indiase kruiden (te koop bij C1000)
3 eetlepels kwark of yoghurt
1 eetlepel scherpe grove mosterd
peper
Bereiding:
kook de rijst en laat dit afkoelen snij courgette, ui en vlees in blokjes. snij tomaat in blokjes en hou het zaad met sap apart. bak de courgette en ui met vlees in wat olie bruin en laat het afkoelen. meng de kwark met mosterd en het sap/zaad van de tomaat met wat peper. Eventueel wat water toevoegen om het smeuig te maken. Roer vlak voor het eten alles door elkaar. Het mag best nog lauwwarm zijn.
Receptnummer: 6269 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Sonja
Opmerking:
Dit is ook erg lekker met safraan rijst of notenrijst.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept