Nieuws   Zoeken 

Sonja's tandoori vis met couscous salade
Ingredienten: (2 pers.):
300 gram kabeljauw
1 eetlepel rode tandoori pasta (pataks bij AH)
2 eetlepels yoghurt
1 eetlepel olie
150 gram couscous
1 blikje bonensalade zoetzuur
1 ui
1/2 courgette
peper
Bereiding:
meng de tandoori pasta met yoghurt en olie. Snij de vis in stukken en marineer dit met het yoghurt mengsel. (minimaal 10 minuten in laten trekken). Gril de vis 10 minuten onder een hete gril. maak de couscous klaar volgens de beschrijving. Bak de ui en courgette in blokjes met wat peper. Voeg dit toe aan de couscous met de uitgelekte bonenmix. schep de couscoussalade op een bord en leg de vis er bovenop.
Receptnummer: 6270 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Sonja
Opmerking:
maak de couscous klaar in bouillon in plaats van water. Eventueel kan er nog een frisse groene salade bij.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept