Nieuws   Zoeken 

Marieke's spinzaziespaghetti
Ingredienten: (2 pers.):
3/4 pak spaghetti
1 pak (450 gram) diepvriesspinazie a la creme
250 gram blokjes gerookt spek
1 pakje Boursin (80 gram)
1 teentje knoflook
Olijfolie (5 eetlepels)
Eventueel wat peper.
Zakje geraspte kaas
Bereiding:
Ontdooi de spinazie in de magnetron. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Maak de olijfolie heet in een ruime koekepan. Pers de knoflook uit en bak ze even licht. Bak het spek. Doe de spinazie en de boursin erbij, meng alles goed en laat het geheel even koken. Apart of gemengd met de spaghetti opdienen en geraspte kaas eroverheen.
Receptnummer: 6346 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Marieke B.
Opmerking:
Gebruik geen zout in dit recept. Het spek is al zout genoeg. Ook geen zout in de spaghetti.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept