Nieuws   Zoeken 

Rita's kerrie-kip met aardappelen en groente in folie
Ingredienten: (1 pers.):
1 flinke kippepoot
10 spercieboontjes
10 cm. winterwortel
10 cm. prei
1/8 spitskool
4 flinke champignons
1/4 rode paprika
1/4 groene paprika
3 a 4 niet te grote aardappels
Hoeveelheden evt. aanpassen
aan persoonlijke smaak
zout, peper,knoflookpoeder, kerriepoeder
riepoeder
alu-folie
Bereiding:
Kippepoot wassen en drogen. Inwrijven met zout en kerriepoeder, kan enkele uren van te voren om smaken in te laten trekken. Groenten snijden, aardappels schillen en in 4en en dan in schijfjes. Neem en stuk alu-folie van 60 cm. en leg de kippepoot hierop. Doe alle groenten erop en strooi naar eigen inzicht zout, peper en knoflook erover. dooreen mengen. Neem nog een stuk folie van 60 cm. en leg dat eroverheen, vouw alle zijden goed dicht. Zet ong. 40 min. in een voorverwarmde oven van 240 gr.
Receptnummer: 6493 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 50 min. | Meer recepten van: Rita
Opmerking:
Alles is nu lekker gaar en er is geen vet of boter aan te pas gekomen, dus nog goed voor de lijn ook. Eet smakelijk!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept