Ingredienten: (2 pers.):
200 gr. tricolore pasta
100 gr. ham (plak)
100 gr. belegen kaas (plak)
1 potje cocktailmix zoetzuur (Uytenwaal of Koeleman)
1 blikje Mexicaanse mélange (200 gr. Bonduelle)
1 theelepel rode pesto
olijfolie
1 zakje Knorr Salad Mix (Italiaanse dressing)
2 eetl. slasaus
2 eetl. yoghurt
klein scheutje (kruiden) azijn
| Bereiding:
Leeg het blikje groente en daarop het potje cocktailmix in een vergiet en laat het uitlekken. Snijd de plakjes augurk uit de cocktailmix in reepjes. Snijd de ham en de kaas in blokjes. Kook de 3 kleuren pasta in ruim water met een scheutje olijfolie en zout, net gaar (dente) en giet het af in een vergiet en laat het een beetje afkoelen. Maak ondertussen een sausje van het zakje slamix, slasaus, yoghurt en pesto. Doe de wat afgekoelde pasta, de uitgelekte groente, de cocktailmix en de ham en kaas in een schaal. Doe er de saus overheen en meng alles voorzichtig door elkaar en laat het even staan. Eventueel nog een beetje azijn toevoegen. Lekker met stokbrood, of verse harde broodjes. Eet smakelijk |