Nieuws   Zoeken 

Driekleurenpastasalade van Agnes
Ingredienten: (2 pers.):
200 gr. tricolore pasta
100 gr. ham (plak)
100 gr. belegen kaas (plak)
1 potje cocktailmix zoetzuur (Uytenwaal of Koeleman)
1 blikje Mexicaanse mélange (200 gr. Bonduelle)
1 theelepel rode pesto
olijfolie
1 zakje Knorr Salad Mix (Italiaanse dressing)
2 eetl. slasaus
2 eetl. yoghurt
klein scheutje (kruiden) azijn
Bereiding:
Leeg het blikje groente en daarop het potje cocktailmix in een vergiet en laat het uitlekken. Snijd de plakjes augurk uit de cocktailmix in reepjes. Snijd de ham en de kaas in blokjes. Kook de 3 kleuren pasta in ruim water met een scheutje olijfolie en zout, net gaar (dente) en giet het af in een vergiet en laat het een beetje afkoelen. Maak ondertussen een sausje van het zakje slamix, slasaus, yoghurt en pesto. Doe de wat afgekoelde pasta, de uitgelekte groente, de cocktailmix en de ham en kaas in een schaal. Doe er de saus overheen en meng alles voorzichtig door elkaar en laat het even staan. Eventueel nog een beetje azijn toevoegen. Lekker met stokbrood, of verse harde broodjes. Eet smakelijk
Receptnummer: 6504 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Agnes
Opmerking:
Deze salade is gemakkelijk van tevoren klaar te maken. Voor de pasta kun je allerlei vormen nemen en de kaas is aan te passen aan je eigen smaak. Ikzelf gebruik hierin altijd Milner pittig belegen 30+.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept