Nieuws   Zoeken 

Natasja's gekruide rundvleesschotel van Appie
Ingredienten: (4 pers.):
250 gr. snelkookrijst
2 uien
3 eetlepels boter of margarine of olie
2 schaaltjes rundvleesreepjes naturel (à ca. 250 gr. AH) of bijv. rosbief a la minute lapjes
1 cup Conimex Boemboe Rendang Vlees (100 g)
1 zak gebroken sperziebonen (500 gr.)
4 eetlepels seroendeng (potje)
Bereiding:
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten, vleesreepjes toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. 250 ml water toevoegen en geheel ca. 10 minuten onafgedekt laten sudderen. Intussen sperziebonen beetgaar koken. Rijst serveren met vleesgerecht, sperziebonen en seroendeng. Lekker met atjar.
Receptnummer: 6537 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Natasja
Opmerking:
Ik heb dit recept van een receptkaart van Albert Heijn en het is echt heerlijk. Heb het nu al een paar keer gemaakt. Mhhh!! Wij laten het vlees nog wat langer sudderen, daar word het heerlijk mals van en voegen de sperziebonen op het laatst nog eventjes toe aan het vlees. Krijgen ze ook lekker de smaak van de rendang.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept