Nieuws   Zoeken 

Ria's Chinese koolstamp met kaassaus en kruidenkaas
Ingredienten: (4 pers.):
1 Chinese kool
2 bakjes kruidenkaas (Boursin of zo iets)
1 zakje kaassaus
aardappelen
3 eetlepels peterselie
Bereiding:
Snijd de kool in smelle reepjes en kook het snel zacht en laat het goed uitlekken. Kijk hoeveel er over is (kool slinkt erg). Schil aardappelen naar hoeveelheid gare kool. Kook de aardappelen gaar. Maak het sausje volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en voeg de peterselie toe. Smelt de roomkaas erin. Stamp de aardappelen en meng de kool en het sausje erdoor. Machtig maar wel lekker.
Receptnummer: 6554 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Ria
Opmerking:
Is makkelijk in te vriezen, dus als je alleen bent, maak het dan ook. Je krijgt er ook goed warm van, dus in de winter erg goed voor je.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept