Nieuws   Zoeken 

Petra's zalm met dille-saus
Ingredienten: (2 pers.):
2 zalmmoten
knoflook
cayennepeper
honing
verse dille
vis/dille-saus
olijfolie
Bereiding:
Maak een marinade van de olijfolie, cayennepeper, honing. Leg de zalm hierin en laat dit een paar uur marineren. Bak de geperste knoflook uit in olijfolie. Bak de zalmmoten met de marinade mee in dezelfde pan. Je kunt natuurlijk ook de zalm grillen in de oven. Schenk er de opgewarmde vis/dille-saus overheen als de zalm op het bord ligt en strooi er wat verse dille overheen.
Receptnummer: 6618 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Petra van Hilst
Opmerking:
Dit gerecht is heerlijk met gebakken aardappeltjes en sperziboontjes, maar je kunt natuurlijk eindeloos varieren. Eet smakelijk!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept