Nieuws   Zoeken 

Petra's Italiaanse roomsaus met verse tagliatelle
Ingredienten: (2 pers.):
val blanc(roomkaasje met kruiden, Aldi)
klein pakje slagroom
bakje champignons
hamreepje(julienne AH)
italiaanse kruiden
xtra oregano
1 grote ui of 2 kleine uien
knoflook
olijfolie
verse tagliatelle(AH)
Bereiding:
Bak uien, knoflook en hamreepjes in de olijfolie. Als dit lekker gebakken is doe je de gesneden champignons erbij en bakt ze lekker. Doe de italiaanse kruiden en de oregano erbij en laat nog even zachtjes bakken. Doe de val blanc erbij en laat dit smelten. Maak een smeuige saus met de slagroom. Lekker met de verse tagliatelle.
Receptnummer: 6619 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Petra van Hilst
Opmerking:
Geef er evt een lekker salade bij met tomaten en ijsbergsla, ook hier kun je mee varieren.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept