Nieuws   Zoeken 

Barbara''s peren/yoghurt toetje
Ingredienten: (2 pers.):
2 rijpe handperen
2 eetlepels citroensap
3 eetlepels suiker
2 dl. magere yoghurt
Bereiding:
Peren schillen, klokhuizen verwijderen en vruchtvlees in stukjes snijden. Peerstukjes met citroensap en suiker al roerend aan de kook laten komen en ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Grof pureren en snel af laten koelen (bijvoorbeeld in bak koud water). Perenpuree met yoghurt vermengen en in glazen of schaaltjes serveren.
Receptnummer: 6744 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Barbara
Opmerking:
Fruitig toetje met slechts 150 Kcal. per persoon. Van tevoren bereiden kan ook. Dan de perenpuree afgedekt met folie bewaren in de koelkast en op het laatste moment vermengen met de yoghurt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept