Ingredienten: (6 pers.):
1 pakje roomkaas(b.v. monchou
1 klein uitje
1 kleine augurk
beetje zout
beetje peper
beetje paprika poeder
beetje aromat
150 gr plakjes ham
katenspek met kruidenkaas
1 pakje kruidenkaas (b.v boursin)
150 gram katenspek
komkommer met selleriesalade
1 komkommer
1 bakje selleriesalade | Bereiding:
uitje en augurkje fijnsnijden en dit door de roomkaas mengen op smaak maken met peper,zout, paprikapoeder en aromat en daarna een laagje op een plakje ham smeren en oprollen en daarna in stukjes snijden en klaar is het hapje Alleen maar een laagje kruidenkaas op het spek smeren oprollen en je hebt een lekker hapje. komkommer in stukjes (niet te klein) snijden en een stukje van het zachte vruchtvlees er uitsnijden met een lepeltje, opletten dat je het niet tot de bodem er uithaalt, en daarna vullen met selleriesalade. |