Nieuws   Zoeken 

Nancy's lasagne
Ingredienten: (4 pers.):
2 zakjes soepgroente
3 uitjes
1 pakje lasagne traditioneel (saus)
1 pakje lasagne bladen
500 gram runder gehakt
pak melk (klein)
zakje geraspte kaas
Bereiding:
-Maak de melk warm en giet het in een kom,doe de saus erbij en roer tot een smeuige brei (let op klontjes) -Snij de uien in kleine blokjes en bak ze in een beetje boter,als de uitjes goud/bruin zijn rul de gehakt ff mee. -gooi de saus erbij en roer goed door -doe dan de soepgroente erbij en laat het zo'n 10 min ff prutelen... -word het te dik dan gooi je er nog wat melk bij en kruiden naar smaak -smeer de ovenschaal met boter in- bedek de boden met een klein laagje saus en bedek de opervlakte met lasange bladen dan weer een laag saus en dan weer saus enz enz.... gooi de kaas over de bovenste laag zodat de opervlakte is bedekt. Verwarm de oven op 200 graden voor en als de lasange erin gaat 30-40 min op 250 graden houd wel in de gaten dat de kaas hard en goudgeel moet worden. EET SMAKELIJK !!!groetjes nanc
Receptnummer: 6954 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: nancy
Opmerking:
op de verpaking staat zonder soepgroente maar t geeft meer smaak en kleur en het vult ook meer!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept