Mary's gevulde komkommer uit de oven |
Ingredienten: (4 pers.):
2 flinke komkommers
350 gr tartaar
2 flinke uien
50 gr boter
4 plakken kaas
peper,zout en marjoraan | Bereiding:
Was en schil de komkommers en snijd ze overlangs doormidden. Verwijder de zaadlijsten. Doe de komkommers ongeveer 5 minuten in een pan kokend water. Pel en hak de uien fijn. Smelt de boter en fruit hierin de uien even aan. Voeg de tartaar toe en bak dit rul. Maak op smaak met de zout,peper en marjoraan. Vul de uitgeholde komkommers met het tartaar mengsel. Snij de kaas in reepjes en leg deze over de gevulde komkommers. Zet de komkommers in een hete oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is. |
Receptnummer: 7004 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Mary |
Opmerking: I.p.v tartaar kan je natuurlijk ook gehakt gebruiken. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |