Nieuws   Zoeken 

Ellen's Achterhoeks potje
Ingredienten: (2 pers.):
400 gram varkenshaas
1 grote ui
1 rode paprika
100 gram champignons
1 teentje knoflook
100 gram spekdobbeltjes
1 zakje Maggi champignonsaus
1 pakje MonChou Pan Oven
1 eetlepel mosterd
vleeskruiden
Bereiding:
Snijd de varkenshaas in grove stukken en kruid deze met vleeskruiden. Snij de paprika, ui, champignons en knoflook. Stukken varkenshaas ongeveer 6 minuten aan laten braden. Voeg de paprika, ui, champignons en de knoflook toe. Ongeveer 20 minuten laten bakken. Bak in een ander pannetje de spekdobbelsteentjes en voeg dit bij het andere. Doe 0,25 liter water bij de champignonsaus en laat dit meekoken. Dan de MonChou Pan Oven en 1 eetlepel mosterd toevoegen en laat nog 1 minuut doorkoken.
Receptnummer: 7229 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Ellen Platter
Opmerking:
Lekker met Tarly of een andere pasta.
Je hoeft niet persé varkenshaas te gebruiken, varkenslapjes of kipfilet kan ook verwerkt worden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept