Nieuws   Zoeken 

Reina's zoete pannekoeken variatie's
Ingredienten: (4 pers.):
1 Pak Mix voor Pannekoeken.
Of zelf beslag maken.
Bereiding:
Volgens aanwijzingen op het pak een beslag maken. Zelf doe ik door het beslag een scheutje olie en bak ze in de roomboter.
Aardbeien-Grand Marnier-pannekoek.
Roer een scheutje Grand Marnier door aardbeienjam. Bestrijk hiermee de pannekoek, spuit er slagroom op en vouw de pannekoek dubbel.
Tropische pannekoek
Leg dunne plakjes kiwi en dunne plakjes mango tussen een dubbelgevouwen pannekoek en schenk er tropische limonadesiroop over.
Advocaat-vanille-ijspannekoek
Bestrijk de pannekoek met een laagje advocaat. Leg er een paar bolletjes ijs en plakjes aardbei op en vouw de pannekoek dubbel. Geflambeerde bananenpannekoek. Bak de plakjes banaan met de pannekoek mee. Vouw de pannekoek dubbel en flambeer hem met rum. Serveer met partjes mandarijn. Appel-boerejongens-(meisjes) pannekoek.
Bak geraspte appel met de pannekoek mee. Vouw hem dubbel en schep er boerejongens (-meisjes) tussen. Bestrooi met poedersuiker.
Peren-pannekoek met stroop.
Bestrijk de pannekoek dun met schenkstroop, leg er plakjes peer en aardbeien op. Bestrooi met geroosterde amandelschaafsel en vouw dubbel.
Receptnummer: 7261 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
Sommige zijn heerlijk als toetje. Je kunt ze ook maken voor een pannekoek-gourmetavondje. Dan zet je de ingrediƫnten in schaaltjes op tafel en event. de recepten op een leuk kaartje afdrukken en bij de borden leggen.
EET SMAKELIJK.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept