Nieuws   Zoeken 

Reina's hartige pannekoek-variaties
Ingredienten: (4 pers.):
1 Pak mix voor pannekoeken.
Of zelf een beslag maken.
Bereiding:
Beslag volgens aanwijzingen op het pak maken. Ik voeg zelf een scheutje olie toe en bak ze in de roomboter.
Kerrieragoutpannekoek.
Schep verwarmde ragout met wat kerriepoeder op een pannekoek. Verdeel er partjes mandarijn op. Vouw dubbel en bestrooi met bieslook.
Blauwe kaas-pannekoek met gember.
Bak wat fijngehakte bakgember mee met de pannekoek. Leg flinterdun gesneden plakjes blauwschimmelkaas tussen de pannekoek en vouw hem dubbel.
Pizza-pannekoek.
Roer Italiaanse keukenkruiden door het beslag. Bak plakjes salami mee. Leg tussen de pannekoeken plakjes tomaat en gratineer met geraspte kaas.
Taco-pannekoek.
Leg tussen een gevouwen pannekoek reepjes ijsbergsla met tacokruiden, rul gebakken gehakt, mais, plakjes avocado. Garneer met tacosaus.
Kip-barbequepannekoek.
Verdeel in dunne plakjes gekookte kipfilet (of vleeswaar) en stukjes ananas over de pannekoek. Schep er wat pikante barbequesaus op en vouw dubbel.
Champignonspekpannekoek.
Bak plakjes ontbijtspek mee. Bestrijk de pannekoek met verse roomkaas met kruiden en leg er wat gebakken champignons en stukjes tomaat tussen.
Receptnummer: 7262 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
Hetzelfde geldt als voor de zoete pannekoeken. Ook erg leuk voor een gourmetavondje. De recepten event. op kaartjes afdrukken en op tafel leggen. De ingrediƫnten in schaaltjes.
Gezellig voor de donkere dagen. EET SMAKELIJK.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept