Nieuws   Zoeken 

Tine's vleesschotel met courgette en bladerdeeg
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr. kipfilet of kalkoenfilet of varkensoesters in blokjes gesneden.
1 courgette in plakjes gesneden
2 uien gesnipperd
1 knoflookteentje gesnipperd
blikje mais
olijfolie
5 pl.bladerdeeg
50 gr.bloem
3 thl.kerrie
1 pot vleesfond
of boullion
1 eierdooier
1 eetl.margarine om in te vetten
Bereiding:
Oven voorverwarmen 200 gr. Ui in olijfolie bakken met vlees en courgette en knoflook erbij omscheppend 5 min. Bakken, kerrie erbij en bloem erbij even doorbakken fond en mais erbij op smaak maken met zout en peper. Vuurvaste schaal in vetten alles erin storten. Bladerdeeg ontdooien, de schaal afdekken met bladerdeeg los geklopt eigeel erover 30 min. In de oven. Heerlijk met een lekkere salade.
Receptnummer: 7333 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min.
Opmerking:
Dit recept had ik nog ergens liggen,lang geleden een keer gemaakt. Nu weer gemaakt en het is toch lekker! ! ! ! !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept