Nieuws   Zoeken 

Tine's chocolade brownies
Ingredienten: (10 pers.):
225 gr. suiker
40 gr. cacao
75 gr. zelfrijzend bakmeel
1/2 theel.zout
2 eieren
2 eetlepels koffiemelk
100 gr. gesmolten boter
75 gr. rozijnen
100 gr. bittere chocolade voor de bliksemglazuur.
Bereiding:
Oven voorverwarmen 220gr. Roer de suiker, cacao, bloem en zout door elkaar. Klop de eieren met de melk en voeg dit bij het droge mengsel. Roer er de rozijnen doer en als laatste de gesmolten boter. Giet het deeg in een geprepareerde vierkant bakblik (bekleden met bakpapier). 20 min. op 200 gr. is het gaar. Bestrooi voor het glazuur de nog hete taart met de gehakte chocolade, laat het enkele minuten smelten en spreid het dan met een pannekoekmes uit. Laat het in bakblik afkoelen alvorens te snijden.
Receptnummer: 7359 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept