Nieuws   Zoeken 

Micha's vlees a la fridolin
Ingredienten: (3 pers.):
150 g elk van niet te fijngesnedenvarkensvlees,rundvlees,en kalfsnieren
200 gram championsin schijfjes gesneden
1 fijngehakte ui
2 eethlepels boter
zout en peper
aromatich kruiden en 1 blokje vleesjus
1/10 liter room
rosti (op zwitserse wijze gebakkenaardappeltjes)
Bereiding:
1 laat in ronde flambeerpan de boter heet worden en braad darin eerst het varkens- en rundvlees met de uien en daarna de kalfs nieren even aanbestrooi het vlees met de kruidenen haal het uit de pan en zet het vlees weg op een warme plaats 2 smoor de champions met de uien,kruid ze en doe dit bij het vlees. 3 blus de jus af met het opgeloste jusblokje, dit even goed laten doorkoken en en de room toevoegen 4 kruid de jus nu pittig met zout en peper,doe het vlees en de champions vervolgens in de saus en laat alles goed heet worden,maar niet kooken 5 zet dit op de réchaud op een klein pitje maak apart in een ronde flambeerpan lekkere rösti
Receptnummer: 7523 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
serveren met sla
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept