Nieuws   Zoeken 

Hester's gevuld Turksbrood
Ingredienten: (4 pers.):
1 Turksbrood
500 gram Rundergehakt
1 zakja Italiaanse roerbakgroente
1 zakje Italiaanse kruiden (silvo)
3 eetl. boter
knoflook
melk
1 pakje bechamelsaus
1 pakje kruidenkaas
Bereiding:
De kap van het brood afsnijden, boter smelten en de knoflook er door roeren. De onderkant van het brood iets uithollen en insmeren met 3/4 van de gesmolten boter insmeren en dit 15 minuten in oven op 180 graden bakken. Ondertussen het gehakt rullen in de rest van de knoflookboter. Groente en kruidentoevoegen. Bechemelsaus klaarmaken en op het laatste moment de kruidenkaas toevoegen en al roerend laten smelten. Dit mengsel door het gehakt groentemengsel roeren. Het gehele mengsel in het brood verdelen en het geheel nog 15 minuten in de oven laten doorbakken.
Receptnummer: 7629 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Knoflook naar eigen smaak maar niet te weinig want het is de smaakmaker van het recept.
Laat het u smaken!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept