Nieuws   Zoeken 

Kelly's Italiaanse tagliatelli met mosterdsaus
Ingredienten: (2 pers.):
1 courgette
1 bakje champions/kastanjechampions
1 pak tagliatelli
1 potje mosterdsaus calve warme sausen
1 klein flesje contreau
500 gram gehakt
cajunkruiden
paar kruidnagelen
zout & peper
2 a 3 teentjes knoflook
3 uien
olijfolie


Bereiding:
* Was de courgette en snijd deze in halve dunne plakjes. Champions in groffe stukjes en de uien in halve plakjes snijden. De knoflook in hele kleine stukjes snijden *Bak de gehakt in kleine stukjes in de pan en voeg de kruiden toe. *Kook water in een grote pan. *Doe de groenten bij het gehakt en dek deze af met een deksel. * Als het water kookt kun je de tagliatelli in de pan doen met een beetje zout en een scheut olijfolie. Laat deze op laag vuur staan zo'n 20 minuutjes en roer goed door. * Als de groenten met het gehakt goed gaar zijn kun je de mosterdsaus in een pannetje of in de magnetron warmmaken. *Doe ongeveer de helft van het flesje contreau bij het gehakt en de groenten. * Als de tagliatelli klaar is afgieten en eerst de saus erbij. Goed doorroeren en vervolgens ook de gehakt + groenten erbij doen.
Receptnummer: 7644 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
Je kunt alle toegevoegde waarde aan de tagliatelli een beetje doseren zoals jij het lekker vind. De courgette kun je beter eerst wassen en dan snijden, anders verliest het zijn smaak.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept