Nieuws   Zoeken 

Diana's visschotel met olijven
Ingredienten: (4 pers.):
ongeveer 500g (diepvries)visfilets
zout, peper
beetje bloem
2 vleestomaten
4 el ontpitte zwarte olijven
3 teentjes knoflook
3 el olijfolie
1 tl verkruimelde tijm
1 tl verkruimelde oregano
1/2 tl verkruimelde rozemarijn
beetje geraspte oude kaas
Bereiding:
Ontdooi de vis, droogdeppen en inwrijven met wat zout, peper en bloem. De vleestomaten in blokjes snijden, de olijven in plakjes snijden, de teentjes knoflook uitpersen en mengen met de olijfolie en de verkruimelde kruiden. Een ovenshaal invetten en de massa erin scheppen. De vis erop leggen. Wat oude kaas raspen en dit over de vis strooien. De schotel in 25 minuten in een zeer hete oven van 225 graden zetten. Als je een combimagnetron hebt kun je 600W doen + 200 graden hetelucht, ongeveer 15 minuten.
Receptnummer: 7753 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min.
Opmerking:
lekker met bijvoorbeeld warme ciabatta en ratatouille. Ik heb dit gemaakt met nijlbaars, was erg lekker, maar het kan natuurlijk met elke vissoort die je lekker vindt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept