Nieuws   Zoeken 

Essie's simpele rauwe-andijstamppot
Ingredienten: (2 pers.):
400 gram gesneden andijvie
500 gram aardappelen
150 gram spekjes
slasaus
Bereiding:
Schil de aardappelen en kook ze in ca. 25 minuten gaar. Bak ondertussen de spekjes lekker knapperig. Als de aardappelen gaar zijn, afgieten en fijnstampen. Rauwe andijvie toevoegen en goed mengen. Tot slot de spekjes, inclusief een beetje van het vet, erdoor mengen. De stamppot op een bord scheppen en er tenslotte een flinke scheut slasaus overheen doen. Eet smakelijk !
Receptnummer: 7813 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Lekker met bijv. rookworst of een bal gehakt. Omdat het best een machtige stamppot is eten wij hem meestal zo.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept