Nieuws   Zoeken 

Mieke's aubergine schotel
Ingredienten: (4 pers.):
4 ons kipfilet , kleingesneden
1 aubergine, kleingesneden
witte wijn
2 blikken tomaten in stukjes
rozemarijn, thijm en peper
zakje geraspte kaas
stokbrood
Bereiding:
Kip aanbakken en als het wat gaar is de aubergine erbij.Dit ook even bakken.Wijn, inhoud blikken tomaten en de kruiden erbij. Even laten pruttelen tot het gaar is. Van het vuur af en dan pas zakje kaas erdoor mengen. Niet meer koken! Het geheel moet nog wat nattig zijn zodat je lekker kan soppen met het brood!
Receptnummer: 7909 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Serveren met stokbrood en salade. Komkommer en olijven zijn er ook lekker bij.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept