Nieuws   Zoeken 

Kip à la Chétien
Ingredienten: (4 pers.):
1 pond kipfilet
1 ui
1 bakje champignons
1 blikje champignonscrêmesoep (onverdund)
peper
zout
Bereiding:
snij de kipfilet in hapklare blokjes peper zout naar smaak bak deze in een wok, goudbruin kip uit de wok bak in het overgebleven braadvet de ui en campignons. voeg de kip weer toe voeg de onverdunde soep toe. is de massa wat te dik? verdunnen met wat water. laat dit ragoutmengsel goed warm worden en serveer dit met wat afgebakken stokbrood. De combinatie met taggliatelle doet het ook goed. aanvulling: Ik ben een ingredient vergeten! Nl.: een klein pakje Boursin met fijne kruiden. Dit moet als laatste aan de warme massa worden toegevoegd totdat het geheel is opgelost. Dan krijgt het gerecht een bijzondere "touch". Sorry, maar ik hoop dat dit zo is opgelost. Chris Manusama
Receptnummer: 8025 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept