Nieuws   Zoeken 

Danielle 's smeuïg met pit
Ingredienten: (2 pers.):
1 bakje tortelloni verdi (250 gr. AH huistraiteur)
1 potje artisjokkenharten in olie
3 eetlepels olijfolie
1 bakje provencaalse runderreepjes ca. 250 gr. (AH)
80 gr. Gorgonzola
1 beker slagroom of roomculinair
20 gr. pijnboompitten
Bereiding:
In pan pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Intussen artisjokken laten uitlekken en halveren. In koekenpan of wok in 2 eetlepels olijfolie runderreepjes ca. 2 à 3 minuten op hoog vuur bakken. Artisjokken toevoegen en ca. 2 à 3 minuten meefruiten. De gorgonzola in stukjes snijden. Gorgonzola en slagroom door vleesmengsel roeroen. Saus ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen. In koekenpan met 1 eetlepel olie de pijnboompitten in ca. 2 minuten op hoog vuur goudbruin roosteren. Pasta afgieten en mengen met saus/ vleesmengsel. Over twee borden verdelen. Pijnboompitten erover strooien.
Receptnummer: 8108 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Serveren met tomatensla met zwarte olijven
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept