Nieuws   Zoeken 

Els' kipfilet met een Indiaas tintje
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. kipfilet
1 ui
1 teentje knoflook
olie
3 tl. geraspte gemberwortel
2 1/2 dl. magere yoghurt
1 tl. koenjit
mespnt. koriander (ketoembar)
peper en zout
1 vleestomaat
1 blikje ananas
2-3 tl. garam massala
Bereiding:
De kipfilet in reepjes snijden. Ui en knoflook snipperen. Wat olie verhitten in een wok of braadpan. Kip snel rondom bruinbakken. Ui en knoflook toevoegen. Yoghurt erbij schenken. Koenjit, ketoembar en garam massala erover strooien. Doorroeren en een klein kwartiertje zachtje laten pruttelen. Tomaat in kleine blokjes snijden en samen met de ananas toevoegen en nog even meestoven. Lekker met rijst, komkommersalade en/of boontjes en mangochutney.
Receptnummer: 8114 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept