Nieuws   Zoeken 

Monique's Kip met Broccoli en Cashews
Ingredienten: (4 pers.):
500 g. kipfilet
peper en zout
olie
2 flinke stronken broccoli
1 citroen
1 zakje ketjapsatesaus van
Conimex
ketjap
sambal
100 g. cashewnoten
Bereiding:
Snijd de kipfilet in dunne reepjes en kruid ze naar smaak met peper en zout. Verdeel de broccoli in echt kleine roosjes. Maak de ketjapsaus aan met 200 ml. kokend water. Roerbak eerst de kip in wat olie in een goed hete wok. Als de kip gaar is even apart op een bord leggen. Nieuwe olie in de wok en dan de broccoli even bakken. Kip weer terug en dan citroensap en de ketjapsaus en wat sambal erbij. Eventueel kan er extra ketjap bij. Op het laatst de cashews erdoor en dan smullen maar! Lekker met pandanrijst en een frisse komkommersalade.
Receptnummer: 8213 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Een heerlijk en snel klaar roerbakgerecht waar iedereen van smult!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept