Nieuws   Zoeken 

Daphne's kip tante Dorie
Ingredienten: (4 pers.):
500 gram kipfilet
1 bakje champignons
1 blikje mais
1 klein blikje sperciebonen
2 potten chicken tonight 'Milde tandoori'
1 grote ui
ketjap, sambal manis, ketoembar, djahe, knoflookpoeder
Bereiding:
Snijd de kipfilet in blokjes en marineer ze met de ketjap, sambal, ketoembar, djahe en knoflookpoeder.
Snijd de champignons in plakjes.
Snijd de ui in stukjes.
Verhit olie in een braadpan en bak de ui met de champignons.
Doe nu de kip erbij en bak deze aan.
Voeg nu de saus toe en de mais en de boontjes.
Laat het nu nog een kwartier a 20 minuten pruttelen (de kip moet smoren).
Lekker met Pandanrijst.
Receptnummer: 833 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Daphne
Opmerking:
Dit is echt zoooooooooo'n lekker en makkelijk recept, dat het toch wel eens per week/twee weken op het menu staat bij mij! Ik maak er altijd een lekkere komkommersalade bij met yoghurt en dille. Eet smakelijk!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept