Nieuws   Zoeken 

Wilma's spinazietaart
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak spinazie a la creme (diepvries)
boter
paneermeel
5 plakjes bladerdeeg
3 eieren
150 gr geraspte kaas
peper en zout
Bereiding:
Laat de spinazie ontdooien en uitlekken in een zeef. Verwarm de (hete lucht) oven voor op 200 C. Vet de ovenschaal in met de boter en bestrooi dit met paneermeel. Bedek de schaal met het bladerdeeg, prik met een vork wat gaatjes in het bladerdeeg. Klop de eieren op en voeg de spinazie,geraspte kaas en peper (evt.zout)toe. Vul de bladerdeegvorm hiermee en bak de spinazietaart af in 15 min op combi hete lucht 180 C/magnetron 70% of 30 min op 180 C.
Receptnummer: 8353 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Zelfs mijn kinderen van 2 en 4 lusten dit erg graag.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept