Nieuws   Zoeken 

@strid's smulandijvie met gorgonzola en zilveruitjes
Ingredienten: (4 pers.):
1 1/2-2 kg andijviestruikjes
stukje gorgonzola 50-100 gr
paar lepels zilveruitjes
zout
cayennepeper
Bereiding:
van andijvie lelijk blad verwijderen en in reepjes snijden, wassen en met aanhangend water in pan doen, met nat mes gorgonzola in stukjes snijden. Andijvie op matig vuur in 5 min laten slinken, af en toe omscheppen in nog 5 min zachtjes gaar laten worden, afgieten, uitjes en gorgonzola toevoegen, door elkaar scheppen, op smaak brengen met zout en cayennepeper, in schaal scheppen.
Receptnummer: 8559 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept