Nieuws   Zoeken 

Vera's kip tandoori
Ingredienten: (4 pers.):
4 a 5 ons kipfilet
1 potje tandoori mild (van AH Pataks original) hier heb je maar een paar eetlepels van nodig, de rest in de koelkast voor de volgende keer.
4 eetl. yoghurt
2 eetl olie
1 pakje verse fijne soepgroenten
rijst (voor 4 personen)
Bereiding:
Kipfilet in stukjes in de marinade leggen van 2 a 3 eetl. tandoori saus met 2 eetl olie en 4 eetl. yoghurt. Even goed doorelkaar roeren en dan even laten staan. (wij doen dat soms een paar uur van te voren maar soms ook wel eens een kwartiertje laten staan) Dan de filet met saus roerbakken ong 10 minuten en ondertussen de rijst koken. In een andere pan roerbak je de groenten even aan. Wij eten de groenten door de rijst heen en het vlees apart, maar je kan ook alles door elkaar doen. Wel lekker met sla of salade.
Receptnummer: 8575 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 13 min.
Opmerking:
Heeeeel erg lekker en weer smullen mijn kinderen hier ook van!!!!! En met het bereiden ben je echt zo klaar.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept