Ingredienten: (2 pers.):
1 zakje voorgekookte krieltjes (liefst pesto gekruid)
1 blikje tonijn (naar keuze op water of olijfolie)
1 potje crea salade van bonduelle (met artisjok en olijf)
bakje cherry tomaatjes
peper, zout
honing, mosterd
| Bereiding:
krieltjes voorkoken (of gaarmaken inde magnetron). Tonijn uit laten lekken, salade uit laten lekken en van beide vocht even bewaren. Cherry tomaatjes halveren. Meng de salade met de krieltjes en verdeel het over 2 borden. Leg de tomaatjes eromheen en doe de vis er in stukken bovenop. Maak en dressing van 2 eetlepels van het saladevocht, 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel mosterd en 1 eetlepel honing. Maak op smaak met peper en zout en schenk dit over de salade. Eet smakelijk. Het is ook erg lekker als de krieltjes nog een beetje warm zijn. |