Nieuws   Zoeken 

Lijnertje's schotel met spruitjes en gehakt
Ingredienten: (1 pers.):
150gr. spruiten
aardappelen naar keuze
100gr. mager rundergehakt
10gr boter of margarine
1eetl paneermeel
peper
zout
nootmuskaat
Bereiding:
Kook de schoongemaakte en gewassen spruitjes in 10min. met water en zout. Kruid het gehakt met peper, zout en nootmuskaat. Rol er kleine balletjes van en bak die gaar in de boter of margarine. Maak de jus af met water. Vermeng de gehaktballetjes met de spruitjes en schep ze in een vuurvast schoteltje. Leg de puree er boven op en bestrooi het met het paneermeel. Schenk de jus erover en laat het in een hete oven of onder een hete grill eenbruin korstje erop komen
Receptnummer: 8607 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept