Nieuws   Zoeken 

Margot's spinazie-pasta
Ingredienten: (2 pers.):
twee blikjes tonijn in olie
twee ons jong belegen kaas
1 pak spinazie in deelblokjes
evt. 1 uitje
Spiraalmacaroni of een andere (beetje grote) pasta
Bereiding:
Kook de pasta beetgaar. Bak intussen de tonijn en fruit er het eventuele uitje in. Roer de blokjes spinazie er doorheen en doe een deksel op de pan. Snijd intussen de kaas in blokjes en gooi ook die in de pan. Pasta erbij, roeren, klaar.
Receptnummer: 862 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Margot Berends
Opmerking:
Een hapjespan met anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat ook de afwas in een minimum aan tijd kan worden gedaan.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept