Nieuws   Zoeken 

@strid's Kipfilet met roquefortsaus, spinazie en pasta
Ingredienten: (2 pers.):
200g tagliatella
2 el olijfolie
2 kipfilets
3 dl kippenbouillon van tablet
2 el Nolly Prat(droge vermouth)
50g roquefort, als je het lekker vindt mag meer ook.
3 el creme fraiche
1 el fijngesneden bieslook
400g verse spinazie
peper en zout
Bereiding:
Tagliatella in ruim kokend water met zout gaar koken. 1 el olie in de koekenpan verhitten en de kipfilets bruin en gaar bakken(is ook heel lekker als je een grillpan gebruikt). De bouillon met de Nolly Prat in een pannetje aan de kook brengen en tot de helft laten inkoken. Roquefort al roerende in de bouillon laten smelten. Creme fraiche en bieslook er door roeren en op smaak af maken met peper en eventueel nog wat zout. In een wok of koekenpan 1 el olie verhitten en hierin de spinazie 5 min. roerbakken. Kipfilets in schuine plakjs snijden. Pasta op de borden scheppen, spinazie verdelen, plakjes kip erboven op en dan lekker wat van die smaakvolle roquefortsaus erover schenken.
Receptnummer: 8641 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept