Nieuws   Zoeken 

@strid's Koude roquefortsaus
Ingredienten: (4 pers.):
150g roquefort,
2 tenen knoflook,
4 el mayonaise,
1-2 tl citroensap,
1 dl creme fraiche,
1-2 sjalotjes,
2 el fijngesneden peterselie,
1-2 tl fijngesneden salie,
zout, peper
Bereiding:
Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Je hebt 2 el nodig. Pel de knoflook. Peterselie fijnhakken tot je 2 el hebt, salie fijnhakken tot je 2 el hebt. Pureer de kaas met de mayonaise, creme fraiche, citroensap en knoflook in de keukenmachine tot je een romige massa hebt. Doe dit in een schaaltje en roer er de sjalot, peterselie en salie door. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
Receptnummer: 8642 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Deze saus is heel lekker bij lamskoteletjes, varkenshaas, biefstuk en hamburgers. Je kan ook danish blue gebruiken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept