Nieuws   Zoeken 

Paula's indische pastei a la Laura
Ingredienten: (4 pers.):
300 gram gehakt
groot blik doperwten en worteltjes
aardappelpuree uit een pakje
2 a 3 hardgekookte eieren
zout
peper
andere kruiden naar smaak toevoegen
Bereiding:
gehakt rul bakken en het blik doperwten en worteltjes erdoor roeren, kruiden naar eigen hartige smaak,aardappelpuree volgens het pakje bereiden (of verse zelf maken voor 4 personen) oven voorverwarmen op ongeveer 180graden ovenschaal invetten , groenten/vleesprutje er in (met eigen vocht, niet te veel), bedekken met de plakjes ei en als laatste laagje aardappelpuree (eventueel kleine klontjes boter/margarina erop leggen) in de over lekker door en door verwarmen totdat er een krokant bruin laagje opkomt lekker met mosterd of appelmoes of mayo
Receptnummer: 8705 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
als je een glazen ovenschaal gebruikt ziet het gerecht er vrolijk gekleurd uit smakelijk eten!! eventueel een uitje toevoegen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept