Nieuws   Zoeken 

@strid's spekpannekoek met kalfsragout en perzik
Ingredienten: (2 pers.):
200 g pannekoekmix
1 ei
4 dl melk
snuf zout
blikje perzikschijfjes
1 kleine ui, gesnipperd
1 tl kerriepoeder
1 blik kalfsragout
100 g ontbijtspek(plakjes)
20 g margarine
4 takjes peterselie
Bereiding:
Maak van de mix, melk, ei en wat zout een beslag. Perzikschijfjes uit laten lekken. Kerriepoeder door de ragout roeren. Ontbijtspek in reepjes snijden. In een pan wat boter verhitten en de ontbijtspekreepjes al omscheppend 2 minuten bakken. Ui toevoegen en al omscheppend 3 minuten meebakken. Op zacht vuur de ragout verwarmen. Helft van het mengsel uit de pan scheppen. Helft van het beslag in de pan schenken en de pannekoen bruin en gaar bakken. Zo ook de tweede pannekoek bakken. Op de eerste pannekoek de ragout scheppen en de perzik erover verdelen. Tweede pannekoek erop leggen en garneren met peterselie. Lekker met een salade erbij.
Receptnummer: 8706 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept