Ingredienten: (2 pers.):
200 gram hamlappen.
sambal
2 preien
125 gram spercieboontjes
125 worteltjes
100 gram tauge
2 eetlepels ketjap manis
2 koffielepels olie
300 gram Rosti
1 gele paprika
1 ui
2 koffielepels olie | Bereiding:
De hamlapjes insmeren met de sambal en in kleine stukjes snijden. Breek de spercieboontjes in stukjes snij de worteltjes in dunne schijfjes. Verhit 2 koffei lepels olie en bak het vlees leker bruin, voeg de specieboontjes, de worteltjes en de ketjap toe. De prei en de tauge net voordat het klaar is nog even meebakken. Snipper de ui fijn en snij blokjes van de paprika. Verwarm in een koekepan 2 koffielepels olie en bak de ui en paprika even aan. Voeg de rosti toe en bak deze zoals op de verpakking staat aangegeven. Vergeet niet wat zout toe te voegen! |