Nieuws   Zoeken 

Ovenschotel Lijnertje
Ingredienten: (1 pers.):
30 gr ongekookte spaghetti
1 gehakte ui
1 knoflookteentje
100 gr champigons in plakjes gesneden
3 tomaten
50 gr tonijn( uit blik in eigen nat)
1 eetlepel italiaanse kruiden
1 eetlepel parmezaanse kaas
peper en zout
Bereiding:
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water Stoof de ui en het knoflookteentje samen met de champigons in een antikleefpan Laat de tonijn uitlekken en meng er de kruiden onder Kruid met peper en zout en verdeel het mengsel over de helft van de pasta in een ovenschotel Leg de restende pasta erbovenop en bestrooi met de kaas Plaats alles onder de grill 20 min in een voorverwarmde oven op 200 gr
Receptnummer: 8737 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept