Nieuws   Zoeken 

@strid's Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus
Ingredienten: (4 pers.):
3 bosuitjes
4 varkenschnitzels
100 g rauwe ham
1 zakje verse italiaanse kruidenmix
4 el olijfolie
1 zak voorgekookte krieltjes
4 el marsala
1/2 bekertje slagroom(à 125 ml)
12 pitloze zwarte olijven
peper en zout
Bereiding:
Bosuitjes in dunne ringentjes snijden. Schnitzel en ham in reepjes snijden. Tijm en rozemarijn van de takjes rissen en samen met de andere kruiden fijnsnijden. In een wok de krieltjes al omscheppend in ca. 10 minuten goudbruin bakken. Krieltjes op een warm bord scheppen en onder folie warm houden. Rest van de olie in de wok verhitten. Eenderde van de bosui apart houden voor de garnering, de rest 30 sec. roerbakken. Schnitzel toevoegen en 2 minuten roerbakken. Ham, kruiden en krieltjes toevoegen en geheel roerbakken tot het vlees gaar is. Afblussen met de marsala, room erdoor roeren en op smaak brengen met peper en zout. Garneren met de bosui en ringentjes olijf. Serveren met een groene salade.
Receptnummer: 8832 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept