Nieuws   Zoeken 

Sandra's kerriedip
Ingredienten: (2 pers.):
150 gram kwark
2 theelepels citroensap
1 eetlepel gembersiroop
2 theelepels kerrie
1 banaan

Bereiding:
Prak de banaan met een vork fijn en roer er de overige ingredienten door. Garneer de dipsaus met wat lijntjes kerriepoeder.
Receptnummer: 8933 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 5 min.
Opmerking:
Op Lijnertje’s verzoek: een lekker en licht dipsausje. Heerlijk om te dippen met mais-chips, plakjes komkommer, roosjes bloemkool, reepjes wortel, stukjes bleekselderij, reepjes paprika en soepstengels. Dit recept komt uit ‘Neem nou kwark’ van het Nederlands Zuivelbureau (oorspronkelijke druk 1987).
Enne … ook heerlijk als je niet lijnt, maar een keer wat anders op tafel wilt zetten!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept