Sandra's kerriedip |
Ingredienten: (2 pers.):
150 gram kwark
2 theelepels citroensap
1 eetlepel gembersiroop
2 theelepels kerrie
1 banaan
| Bereiding:
Prak de banaan met een vork fijn en roer er de overige ingredienten door. Garneer de dipsaus met wat lijntjes kerriepoeder. |
Receptnummer: 8933 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 5 min. |
Opmerking: Op Lijnertje’s verzoek: een lekker en licht dipsausje. Heerlijk om te dippen met mais-chips, plakjes komkommer, roosjes bloemkool, reepjes wortel, stukjes bleekselderij, reepjes paprika en soepstengels. Dit recept komt uit ‘Neem nou kwark’ van het Nederlands Zuivelbureau (oorspronkelijke druk 1987). Enne … ook heerlijk als je niet lijnt, maar een keer wat anders op tafel wilt zetten!
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |