Nieuws   Zoeken 

Natasja's variatie
Ingredienten: (2 pers.):
250 gram sperziebonen
aardappelen (ik doe meestal zo'n
4 aardappels per persoon)
2 kipfilets
zakje kerriesaus
zout
peper
kerrie
boullionblokje
geraspte kaas
Bereiding:
Kook de sperziebonen bijna gaar. Schil en snijd de aardappels in stukjes/plakjes. En kook ze ongeveer 10 min. Kook de kipfilet in wat water met een boullionblokje gaar (Of doe in het water peper,zout en kerriepoeder). Snijd de kipfilet in stukjes. Doe nu alles in een ovenschotel en strooi er kerriepoeder overheen. Hussel alles goed door elkaar. Maak de saus klaar zoals op het pakje staat aangegeven. En giet dat op de schotel. Strooi er kaas overheen en ongeveer een minuut of 15 a 20 in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Receptnummer: 8985 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Je kan deze schotel maken met allerlei soorten groeten. Bijv. bloemkool, broccoli en worteltjes. De saus kan je ook veranderen naar smaak. Bijv. kaassaus, roomsaus, kaas-tuinkruiden. Je kan met deze schotel oneindig varieren.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept