Nieuws   Zoeken 

Joop en Suryo's pittige gevulde paprika's
Ingredienten: (4 pers.):
4 tot 6 grote paprika's
500 gram gehakt
1 bakje champignons
blikje crispy mais
1 spaanse peper
1 dl sweet chili sause
basilicum
peper/zout
zakje gratineerkaas
250 ml creme fraiche
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de bovenkant van de paprika af zodat deze gemakkelijk gevuld kan worden. Snij het afgesneden deel in blokjes. Snij de champignons in plakjes. Verwijder de pitjes uit de peper en snij hem fijn. Bak het gehakt gaar en voeg de fijngesneden groenten toe. Bak het geheel ongeveer 5 a 10 min en voeg daarna als laatste de mais toe en zet het vuur af. Voeg de chili saus en creme fraiche en een paar blaadjes basilicum toe. Breng het op smaak met wat peper en zout. Vul de paprika's en strooi er wat gratineerkaas over. Plaats de paprika's in een ovenschaal voor ongeveer 20 min in de oven. Serveer er een lekkere rijst en eventueel salade bij. Eet smakelijk.
Receptnummer: 9035 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept