Ingredienten: (4 pers.):
4 kipfilets
2 eetlepels olie
zout, peper
1 camembert( plm.125 gr.)
2 eetlepels appel-perenstroop
1 ui
wat gedroogde thijm(niet teveel,thijm is een overheersende smaak)
2 teentjes knoflook | Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden C.Maak de ui schoon in snijd die in stukjes.Maak de knoflook schoon. Verhit de olie in een koekepan.Bak de kipfilets aan beide kanten bruin.Bestrooi ze dan met peper en zout.Leg ze dan langs elkaar in een ingevette ovenschaal.Snijd de camembert in plakken en verdeel eerst de appel-perenstroop over de kipfilets en dan de camembert.Strooi dan de thijm over de kipfilets en pers de knoflook erboven uit.Strooi er dan de ui overheen. Laat de kipfilet plm.10 in de oven verder gaar worden.Eet smakelijk. |