Nieuws   Zoeken 

Roelof's bedekte beschuiten
Ingredienten: (4 pers.):
zak vol rauwe spinazie
500 gram kipfilet
mosterd
beschuiten
mosterd
Bereiding:
Zoek de spinazie uit, dit is een heel karwei, en knik de steeltjes eraf, zodat het blad alleen overblijft. Neem de kipfilet en snijd deze in blokjes of kleine stukjes. Doe de spinazie in de pan met een beetje water en laat het goed slinken, enkele keren roeren, zodat het niet als een plak boven op elkaar gaat zitten. De kipfilet ondertussen in de pan onder hoog vuur snel en vooral goed gaar laten worden. Het kookproces gaat heel snel, maar de voorbereidingstijd duurt lang door het uitzoeken van de spinazie. Als alles gaar is pannen op tafel en een pak beschuiten erbij. Neem een schep spinazie en doe die op de beschuit, daarop wat stukjes kipfilet, naar smaak een paar druppeltjes mosterd erop. Smullen maar!
Receptnummer: 9180 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
Mijn kinderen zijn beslist geen groente eters helaas, toen we met een restje spinazie uit hun bord en wat brokjes kipfilet met mosterd dit deden was dit recept geboren, met dank aan mijn zoon.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept