Nieuws   Zoeken 

Tine's gele aardappeltjes met tandoori kip
Ingredienten: (2 pers.):
500gr.krielaardappeltjes(rauw),
1 bosje lenteuitjes of bosuitjes,
1 teentje knoflook,
1/2 thl. kurkuma,
1 thl. kerrie,
2 halve kipfilets,
2 eetl. tandoori-pasta,(in potje).
1 eetlepel dikke yogurt,
1 eetlepel olijfolie.
zout naar smaak.











Bereiding:
Snij de kipfilet in stukjes,meng de tandoori met de yogurt,leg hierin de kipstukjes.Laat het in de koelkast even rusten.Ondertussen de oven voorverwarmen en de aardappeltjes gaar koken met de kerrie,zout en kurkuma. In koekepan heel lichtjes de in stukjes gesneden knoflook en lenteuitjes fruiten. Als de aardappeltjes gaar zijn afgieten en bij de lenteuitjes en knoflook zachtjes meebakken. Op satehpennen de kipblokjes rijgen en onder de gril 5min.aan weerskanten gaar en een bruin korstje geven. Samen serveren.
Receptnummer: 9272 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept