Nieuws   Zoeken 

Babi Pangang a la Willien
Ingredienten: (4 pers.):
1 kg schouderkarbonade of kipfilet.
2 Blikjes tomaten puree.
2 eetl ketchup.
2 eetl zoete ketjap.
1 theelepel sambal.
1 teentje knoflook.
1 kopje suiker.
Klein potje Atjar Tjampoer.
Klein potje Taugé.
Eventueel een beetje maizena.
Bereiding:
Alles gaat in 1 pan. Eerst snijd je het vlees klein en bak je het bruin dan voeg je één voor één de ingredienten toe eerst de tomaten puree dan de ketchup dan de ketjap dan de sambal dan de knoflook dan het kopje suiker dan het potje Atjar Tjampoer. Hierbij voeg je een halve liter water laat dit even koken en bind dit als het nodig is met maizena op het laatst de Taugé erbij en klaar is het. Dit alles serveren met rijst.
Receptnummer: 9387 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept