Nieuws   Zoeken 

Teatske's stamppot andijvie met shoarmavlees
Ingredienten: (4 pers.):
1 struik andijvie
1,5 kg aardappelen
400 gram shoarmavlees
1 theelepel djintan (conimex)
ongezouten cashewnoten
scheut melk
zout
1 pakje stroganoffsaus
Bereiding:
Was de andijvie en snijdt deze in reepjes. Schil de aardappelen en kook ze in een ruime pan gaar. Bak intussen het shoarmavlees knapperig. Stamp de aardappelen fijn en maak de puree smeuïg met een flinke scheut melk. Breng op smaak met zout en de djintan. Schep het shoarmavlees erdoor en daarna de reepjes rauwe andijvie. Warm de stamppot nog even goed door. Voeg op het laatst zoveel cashewnoten toe als je lekker vindt. Maak de stroganoffsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de saus er apart bij.
Receptnummer: 9441 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Dit recept stond in een oud receptenblaadje van een supermarkt. We vinden deze stamppot erg lekker, echt een aanrader voor wie de bekende stamppot andijvie eens heel anders wil klaarmaken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept